RING OSS - 031-311 3236

Elektriker Göteborg

RING OSS - 031-311 3236

Solceller

Solceller, installeras på era tak av hos. Det ekonomiska och miljövänligaste alternativet.

Det mesta tyder på att elpriserna kommer att stiga under det kommande åren, därför har vi valt att specialisera oss på framtidens energi nämligen solceller. Installationer av solceller utförs av våra egna behöriga elektriker i Göteborg hos privatpersoner och företag, stort som litet. 

Kontakta oss vid intresse installation av solceller av avåra elektriker i Göteborg och boka ett möte med oss! Det är helt kostnadsfritt.

Det ekonomiska alternativet

Vi som elektriker i Göteborg värnar om klimatet och vill därför dra vårt strå till stacken. Solceller är inte endast bra för miljön, det är även bra för er som kund då ni spar pengar som annars hade försvunnit i tomma intet. 

Av våra elektriker i Göteborg  får ni installationer av framtidens energi, nämligen solceller. Ni får en skräddarsydd helhetslösning som passar er och ert behov. Solceller med växelriktare och monteringssystem som är anpassat efter er som kund. 

Vi skickar ut en av våra montörer som träffar er på plats och går igenom bästa platsen för solpanelerna för att få ut så mycket som möjligt av platsen och solcellerna. Vi ser över förutsättningarna och estimerar arbete för att ge er ett pris på hur mycket det kommer kosta. Ni som kund har möjlighet att kontakta oss för pris och samtidigt ansöka om ett bidrag på 20 % av den totalkostnaden av installationen av solceller som görs av elektriker i Göteborg. 

Kontakta oss vid intresse av installation av solceller från våra elektriker i Göteborg.