RING OSS - 031-311 3236

Elektriker Göteborg

RING OSS - 031-311 3236

Om oss

Västkusten, den vackraste platsen i Sverige. Platsen vi finns på och verkar som elektriker i Göteborg.

Välkomna till MB EL-TELE-DATA. Vi är elektriker i Göteborg med spetskunskaper inom el och el-installationer. Vi utför el-installationer i bostäder och bostadsrättsföreningar och företag. Vi är elektriker i Göteborg som alltid är redo att rycka ut på jobb. 

Vi startade företaget år 2007 och har sedan dess vuxit och expanderat år för år. Idag är vi ett företag på 7 stycken anställda, något som kommer att växa i takt med företagets fortsatta expandering samt att man bli en allt starkare aktör på marknaden. 

Kontakta oss vid behov av elektriker i Göteborg.

Elektrikern som går i bräschen 

Det moderna samhället vi lever i är i större behov än någonsin av ny miljövänlig energi som bygger ett hållbart samhälle. Därför är elektriker i Göteborg stolta över att leda den nya utvecklingen med installationer av elbilsladdare och solceller, den nya miljövänligare energin. 

Av oss får ni alla typer av el och el-installationer som bland annat installationer av solceller och elbilsladdare samt kabeldragning av fibernätverk. Vi är elektriker i Göteborg som gör alla jobb, stora som små. 

Vi värnar om er som kund

Hos oss är en god kundrelation någonting som vi värnar otroligt mycket om. Vi är ett företag som är otroligt serviceinriktat och som alltid strävar mot att kunden ska bli nöjd med arbetet och oss som företag. Hittills har vi aldrig haft en kund som inte varit nöjd med arbetet som vi utfört som företag och elektriker i Göteborg.

Några av nycklarna hos för att bibehålla en god kundrelation är kommunikation, ärlighet, vänlighet och snabb och säker service till ett förmånligt pris. 

Kontakta oss vid behov av elektriker i Göteborg.