RING OSS - 031-311 3236

Elektriker Göteborg

RING OSS - 031-311 3236

Elektriker

Elektriker i Göteborg med spetskunskaper inom El. Här ser vi över en kunds elskåp.

Vi är elektriker i Göteborg som är specialiserade på el och el-installationer hos privatpersoner och företag. El är en av framtidens energitillgångar och därför ett område som vi valt att specialisera oss inom. Med oss får ni elektriker i Göteborg som tänker på miljön och er som kund. Vi ser till att ni spar tusentals kronor genom att våra elektriker i Göteborg installerar solceller på era tak som använder solens energi till att producera el till er som kund. 

Kontakta oss vid intresse av elektriker i Göteborg.

3 av våra tjänster 

Våra elektriker i Göteborg erbjuder er som kund tjänster som både är schysst mot er plånbok men även schysst mot miljön. Vi värnar om er som kund och är alltid lyhörda på era önskemål och krav och strävar mot att hitta den helhetslösning som passar er. Följande 3 tjänster är några av tjänsterna vi erbjuder er som kund. Alla tjänster utförs av våra egna elektriker i Göteborg.

  1. El-installationer:  Av oss får ni bland annat installationer av fiber, nätverk och kylskåp. Vi utför även kabeldragningar och felsökningar hos både privatpersoner och företag. 
  2. Elbilsladdare: Installationer av elbilsladdare är en uppåtstigande trend hos både privatpersoner och företag, något som glädjer oss att det finns ett framtidstänk. Installationen av elbilsladdare utförs av vår egna behöriga elektriker i Göteborg. Installationen görs på ett tryggt och säkert sätt med en helhetslösning som passar er som kund.
  3. Solceller: Solceller är framtidens energi. Energin som både är vänlig mot miljön och din plånbok. Det är framtidens energi som installeras på era tak av vår behöriga och kompetenta elektriker i Göteborg. 

Kontakta oss vid intresse av elektriker i Göteborg och de tjänster vi har att erbjuda.